joi, 14 iulie 2016

Regim Hotelier din Mamaia ne salveaza buzunarul

Cu siguranta ca orice roman si-a petrecut la un moment dat un concediu pe litoralul romanesc, in timp ce altii aleg sa vina aici an de an. In schimb, alti turisti aleg sa mearga in vacante pe litoral la vecinii bulgari, fie in diferite statiuni din Turcia sau Grecia, unde conditiile sunt considerate mai bune, posibilitatile de cazare mai variate, iar tarifele foarte atractive. Din acest motiv, anual hotelierii incearca sa recastige increderea turistilor romani si sa o obtina pe cea a strainilor prin oferte foarte atragatoare.

Majoritatea tinerilor si familistilor opteaza pentru statiunile cunoscute precum Mamaia, Costinesti sau Saturn, intrucat aici dispun de numeroase facilitati si activitati. In schimb, exista si o categorie mai speciala de turisti care isi doresc sa isi petreaca concediul in liniste, la mare, insa optiunile sunt destul de limitate. Cu toate acestea, o optiune foarte importanta de luat in calcul este Mamaia sat.

Posibilitati de cazare

Pe toata suprafata localitatii se regasesc numeroase locuri de cazare, hotelurile si pensiunile fiind pline pe durata sezonului estival. Insa cei care nu au timp sa isi rezerve camerele dorite cu cateva saptamani inainte, pot opta pentru regim hotelier Mamaia sat, intrucat ofertele sunt nelimitate. In acest mod, turistii isi aleg un apartament care indeplineste conditiile dorite, iar acesta este inchiriat pentru cateva zile.


Optiunea de regim hotelier in Mamaia sat aduce cateva beneficii, in primul rand de natura financiara, intrucat preturile sunt mai scazute decat in cazul unitatilor de cazare obisnuite, iar datorita bucatariei proprii se poate gati ori de cate ori este nevoie, fara a mai fi nevoie sa se apeleze la restaurante sau fast fooduri pentru fiecare masa. In plus, de multe ori conditiile sunt mai bune ca la hoteluri, deoarece se dispune de mai mult spatiu si se beneficiaza de locuri de parcare, televizor lcd, internet wireless, aer conditionat si multe alte facilitati.