luni, 31 octombrie 2016

Rulourile suprapuse asigura confortul in camera apartamentului

Rulourile suprapuse din aluminiu vin ca solutie pentru toate cladirile moderne sau cele care sunt renovate, oferind un aspect perfect, dar si cateva avantaje importante. Indiferent de aspectul sau destinatia constructiei, aceste rulouri se pot adapta, in special datorita faptului ca pot fi personalizate in diferite moduri, iar aluminiul promite o lunga durata de viata, dar si o serie importanta de avantaje. Mai mult, acestea asigura si mai multa discretie, lucru esential pentru cladirile apropiate unele de altele, insa pe aceasta cale se tin la distanta si musafirii nepoftiti.

Mai mult confort

De asemenea, cum iernile sunt tot mai friguroase, iar verile caniculare, un plus la izolarea termica este bine venit, astfel ca se asigura mai mult confort, dar si facturi mai mici. Nu in ultimul rand, se poate integra si o plasa impotriva insectelor care obstructioneaza atat lumina, cat si aerul. Nici zgomotul nu va mai reprezenta o problema deoarece este mult atenuat, datorita lamelelor speciale care sunt umplute cu spuma poliuretanica.

Personalizare 

Chiar daca culorile obisnuite sunt maroul si albul, clientii au posibilitatea de a personaliza aceste rulouri dupa bunul plac, in timp ce actionarea poate fi atat manuala, cat si automata datorita unui sistem special actionat printr-o telecomanda. Aceste rulouri suprapuse se instaleaza odata cu ferestrele, iar clientii se bucura de confort si conditii grozave de la bun inceput. In schimb, tinand cont ca rulourile presupun existenta unei casete de circa 2 cm, este nevoie ca de la bun inceput sa fie avut in vedere acest aspect, iar inaltimea ferestrelor sa se adapteze in acest sens.
Lista avantajelor continua si prin design-ul unic, care se poate adapta la toate cerintele si indeplini toate preferintele clientilor, durata de viata este de minim 20 de ani, in timp ce orice defect poate fi remediat in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu